Un bărbat, în vârstă de 35 de ani a fost surprins azi-noapte de jandarmi, în timp ce sustrăgea bani dintr-un magazin alimentar din municipiul Vaslui. Individul a fost imobilizat de către jandarmi și predat organelor de poliție.

În data de 1 septembrie, ora 00.30, în urma unui apel la numărul de urgență 112, echipajul de jandarmerie aflat în misiune pe raza municipiului Vaslui a fost direcționat pe strada Ștefan cel Mare, la un magazin comercial din zona Tribunalului.

Ajunși la fața locului jandarmii au observat că un geam din lateralul clădirii era spart și deși magazinul era închis, înăuntru se afla un bărbat. Acesta a fost somat să înceteze activitățile pe care le desfășoară și să iasă din magazin. Bărbatul s-a conformat somațiilor și imediat a fost imobilizat de către jandarmi. În urma controlului corporal preventiv asupra sa a fost găsită suma de 583 de lei, bani pe care persoana în cauză a declarat că i-a luat dintr-o cutie aflată lângă casa de marcat a magazinului.

În continuare, jandarmii au condus persoana în cauză la sediul Poliției municipiului Vaslui, unde au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea constatată și au predat-o pe aceasta, împreună cu banii găsiți asupra sa, organelor de poliție. (C.D.)