Podul aflat pe Drumul Județean (DJ) 248 A, pe raza comunei Todirești, a fost consolidat și reabilitat. Lucrările au costat aproximativ 1,2 milioane de lei, fondurile provenind de la bugetul de stat și bugetul local al județului Vaslui.

Podul de la Todirești are o lungime de aproximativ 53 m și lățimea de 8 m, fiind unul dintre cele mai mari aflate pe drumurile județene.

Podul de la Todirești a fost consolidat și reabilitat 2

”Aici avem și un alt proiect în derulare. Este vorba despre asfaltarea a 9,85 km de drum județean din DJ 248 A. Investiția este finanțată prin PNDL 2. Constructorul a asfaltat deja 2 km, înainte de pod, urmând ca până la sfârșitul anului să asfalteze și diferența, până la limita cu județul Iași. În prezent, sectorul de drum este pregătit pentru turnarea de covor asfaltic, fiind pus balastru și piatră spartă”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Tot pe DJ 248 A, pe raza comunei Rafaila a fost reabilitat un segment din drum, în lungime de 1,5 km, fiind turnat beton. Această investiție a fost finanțată în totalitate din bugetul local al județului Vaslui.