Astăzi, 21 iulie 2021, au fost recepționate lucrările la Pista de alergare a Stadionului municipal Vaslui, proiect finanțat din bugetul local, cu o valoare totală de 1.023.613,75 lei fără TVA.

Lucrările au constat în

  • reabilitarea pistei de alergare (2724 mp) și realizarea infrastructurii sectorului de sărituri (137 mp pista de sărituri)
  • realizarea rețelei de evacuare ape meteorice
  • crearea unei rețele de canale de evacuare perimetrale pistei de atletism

Pista de alergare a Stadionului municipal Vaslui a fost reabilitată 2

Echipa de recepție a lucrărilor a fost completată de prezența primarului municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl, și a viceprimarilor, ing.Lucian Braniște și prof. Cătălin Mîndru.

Pista de alergare a Stadionului municipal Vaslui a fost reabilitată 3

”Am propus și am început acest proiect cu o idee: pista de alergare a Stadionului Municipal Vaslui să ofere condiții optime atât sportivilor din municipiu, cât și cetățenilor care o foloseau pentru sportul de masă. Iată că avem acum un amplasament de excepție, realizat cu materiale de calitate superioară, de care vor beneficia elevii, sportivii și locuitorii municipiului. Mulți așteaptă cu nerăbdare redeschiderea obiectivului și îmi face plăcere să îi anunț că în curând vasluienii vor putea reveni la practicarea activității fizice pe pista de atletism. Firește, avem convingerea că interesul pentru acest sport va fi dublat de folosirea corespunzătoare a noii piste și de păstrarea în condiții cât mai bune a investiției, în folosul tuturor, a declarat primarul Vasile Pavăl.