Incidența cazurilor de COVID-19, în municipiul Vaslui este de 1,09 la mia de locuitori, a informat, ieri, primarul Vasile Pavăl, în cadrul unei conferințe de presă.

”Incidența COVID-19 în municipiul Vaslui, se cifrează la 1,09, este în scădere în ultimele trei zile. Să sperăm că acest lucru va continua și în perioada următoare. Este un lucru bun. Consider că s-au luat măsurile ce se cuvin cu privire la restricții, la igienizare, la vaccinare”, a spus Vasile Pavăl.

El a precizat că peste 23.000 de persoane din municipiul Vaslui s-au vaccinat.

”La centrul din Donici s-au vaccinat 11770 de persoane, la centrul Bucuria 5415 persoane și la Policlinică 6.100. Din informațiile pe care le am, activitatea se desfășoară normal și în permanență suntem acolo pentru a ne îndeplini obligațiile pe care le avem”, a mai spus primarul.

Referindu-se la cazurile de COVID în cadrul Primăriei Vaslui, Vasile Pavăl a subliniat că salariații nu sunt infectați.

”În ceea ce privește Primăria municipiului Vaslui, vă informez că la data de astăzi nu mai avem niciun salariat infectat cu acest virus. Niciunul nu se află în carantină, în izolare sau în spital. Deci tot aparatul propriu se află la serviciu, în bune condiții. Aceste rezultate ne dau speranța că putem să ne desfășurăm activitatea aproape de normal în perioada următoare”, a mai spus primarul. (C.D.)