Începând de marți, 6 aprilie 2021, ghișeul din Bârlad al Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui va avea o altă locație. În perioada imediat următoare se va muta, din incinta clădirii Poliției Municipale Bârlad, în noul spațiu situat pe strada George Enescu, nr. 4, bl. G2, parter (fostul sediul al Poliției Locale). Acesta a fost dotat cu mobilier și este în prezent complet funcțional.

„După cum se știe, eforturile noastre de a deschide un punct de lucru la Bârlad, cel puțin pentru înamtriculările auto, au demarat încă de anul trecut. Au avut loc câteva deplasări la București, unde am găsit înțelegere și am putut începe discuții în concret. Acum, ghișeul de la Bârlad, care a fost deschis temporar în sediul Poliției Municipale, se va muta într-un spațiu adecvat, spunem noi, pentru această primă etapă”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Ghișeul de la Bârlad va fi deschis publicului, doar pentru înmatricularea vehiculelor, în zilele de marți și joi, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Primarul a subliniat că în perioada imediat următoare se va analiza atât prelungirea programului de lucru, cât și extinderea activității cu publicul și pe segmentul permise de conducere.

”Vreau să menționez că deschiderea acestui ghișeu nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Instituției Prefectului Județului Vaslui și al subprefectului cu atribuții în domeniu”, a mai spus Dumitru Boroș. (C.D.)