Firma 2K OKTOGON Ruginoasa, județul Iași  va reface marcajele rutiere longitudinale, transversale precum și cele pentru pistele de biciclete  în municipiul Vaslui.

Toate marcajele rutiere longitudinale, cele de pe trecerile de pietoni, precum și cele de delimitare a locurilor de parcare din muncipiul reședință de județ vor fi refăcute în perioada următoare. Contractul „Lucrări de refacere a marcajelor rutiere longitudinale, transversale și diverse în Municipiul Vaslui” a fost scos la licitație pe SEAP (Sistem Electronic de Achiziții Publice), creiteriul de acordare fiind prețul cel mai scăzut.  Societatea 2K OKTOGON Ruginoasa, județul Iași a prins contractul după ce s-a oferit să refacă toate marcajele din municipiul Vaslui în schimbul sumei de 850.526, 65 lei.

Conform caietului de sarcini lucrările de refacere a marcajelor rutiere longitudinale, transversale și diverse ce urmează să fie executate constau în:

  • Marcaje rutiere longitudinale cu microbile / mp;
  • Marcaje rutiere transversale și diverse cu microbile/mp;
  • Marcaje cu material biocomponent/mp;
  • Marcaje diverse executate cu material preformat /mp
  • Marcaje pentru pistele de biciclete/ mp

Firma 2K OKTOGON S.R.L. din județul Iași a fost înființată la data de 14 februarie 2014 și are un punct de lucru în Pașcani. Are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4211 – Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor. Maricel Rotaru este administratorul firmei. 2K OKTOGON S.R.L. este una dintre cele 55 de firme cu CAEN 4211 din IASI. (Cristian DIMA)