Copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Negreşti au sărbătorit ziua de 1 Iunie împreună cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Ziua de 1 Iunie reprezintă un motiv bucurie dar și de reîntâlnire a polițiștilor vasluieni cu cei peste 140 de copii ai CSEI Negreşti.  Aceștia i-au primit pe oaspeți cu entuziasm și le-au prezentat un program artistic, de dansuri, cântece și poezii, pregătit împreună cu profesorii din cadrul centrului.

Finalul a fost partea cea mai frumoasă a întâlnirii, cei mici fiind răsplătiţi cu dulciuri și produse alimentare de către reprezentanți ai polițiștilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Aceştia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din bucuria Zilei Internaționale a Copilului.

Copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negreşti au primit cadouri de la polițiștii vasuieni

Alături de un sincer “La mulţi ani!”, polițiștii prezenţi la activitatea desfăşurată la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negreşti le-au urat copiilor să aibă o vară în siguranţă! (C.D.)