Județul Vaslui se poate mândri cu cea mai modernă tabără de recreere din România. Aceasta se află la Pădureni, acolo unde se află o piscină de dimensiuni mari, un sat de vacanță și parcuri de agrement. Tot la Pădureni se poate practica pescuitul sportiv și echitația.

Consiliul Județean Vaslui a investit peste 2,2 milioane de lei în construirea unei tabere de recreere la Pădureni.
Aici au fost ridicate nouă căsuțe, fiecare cu câte două camere, care oferă absolut tot confortul hotelier.
Capacitatea taberei este de 36 de locuri. Pe lângă spațiile de cazare, în complex au mai fost ridicate o sală de conferințe, cu o capacitate de 60 de locuri, și un spațiu generos de recreere.

”Ne-am fi dorit să preluăm tabăra de la Poiana Căprioarei, pentru a o moderniza, însă toate demersurile făcute de Consiliul Județean au fost sortite eșecului. Așa că ne-am gândit să ridicăm această tabără la Pădureni, o zonă liniștită și cu multe atracții pentru petrecerea timpului liber. Am găsit în administrația locală și un partener serios, care a înțeles importanța acestei investiții, pe care o consider un câștig pentru întreg județul nostru și nu numai. Satul de vacanță va fi gata în cel mai scurt timp și consider că va fi cel mai modern din țară, având toate facilitățile hoteliere, iar copiii, care vor veni aici, sunt convins că vor pleca acasă cu cele mai frumoase amintiri”, a spus Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui.

Cea mai modernă tabără din România este la Pădureni 2

La Pădureni, autoritățile au investit într-o piscină de dimensiuni mari, un muzeu al satului, un parc de agrement, terenuri de sport, echitație, dar și într-o sală de spectacole.
Anual, mii de vasluieni și nu numai aleg să-și petreacă timpul liber la Pădureni. (G.M)