În data de 28 martie a.c., în jurul orei 02.00, BOSNA FLORENTINA-CARINA, în vârstă de 16 de ani, din satul/comuna Dodești, județul Vaslui și  STAN MIHAELA-AURELIA, în vârstă de 13 de ani, din satul/comuna Dodești, județul Vaslui, au plecat voluntar din Complexul de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad al Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Vaslui unde erau instituționalizate și nu s-au mai întors până în prezent.

Stan Mihaela Aurelia

Stan Mihaela Aurelia

Bosna Florentina Carina (1)

Bosna Florentina Carina (1)

 

La  data  dispariției, Bosna Florentina Carina era îmbrăcată cu un hanorac de culoare mov și era încălțată cu o pereche de pantofi de tip „balerini” –  albaștri. Tînăra are o înălțime de aproximativ  1.60 metri, constituție astenică, păr blond, ochi albaștri.

Stan Mihaela Aurelia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de tip blugi de culoare albastră și o bluză roz. Minora are o înălțime de aproximativ  1.55 metri, constituție astenică, păr lung – blond, ochi căprui iar la nivelul feței are mai mulți pistrui vizibili.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanelor dispărute.

 

Dacă ați văzut aceste persoane sau aveți informații despre ele, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!