Adrian Brâncă, primarul comunei Vulturești, a început mandatul cu dreptul. De când s-a instalat la conducerea administrației publice locale, a investit cu folos banii pe care ”i-a moștenit” de la fosta conducere.

”Au fost niște bani de la Ministerul Învățământului, pe care îi pierdeam dacă nu îi cheltuiam. Ca să nu-i pierdem, am convenit ca acești bani să fie alocați proiectelor care vizau înființarea de grupuri sanitare în interiorul instituțiilor de învățământ. Până la sfârșitul lui februarie s-a turnat placa de beton la grădinița din satul Voinești, necesară pentru montarea containerului. La școala din Vulturești la fel. Am achiziționat cele două containere, dar nu au ajuns încă”, a spus Adrian Brâncă, primarul comunei Vulturești.

Din bugetul local au fost cumpărate, cu 18.000 de lei, trei stații de autobuz. Stațiile au bănci de așteptare și sunt acoperite pentru a-i proteja pe călători de ninsori, ploi sau caniculă.

”Am achiziționat trei stații de autobuz, două sunt deja montate, iar una este în curtea primăriei. Cum ne permite timpul turnăm o placă din beton si o montăm și pe aia. Oamenii sunt foarte mulțumiți că nu mai stau în ploaie. Eu dimineața trec pe lângă dânșii și văd că stațiile sunt de folos. Chiar am primit multe aprecieri”, a mai spus primarul.

Administrația locala a procurat cu 400.000 de lei piatră concasată pentru drumurile comunale.

”Au fost niște fonduri pe calamități și am achiziționat piatră pentru drumuri. Am pus pe aproape toate drumurile, am compactat tot. La ora actuală drumurile din comună sunt cât de cât bune”, a subliniat Adrian Brâncă

În comuna  Vulturești începe procesul de modernizare a trotuarelor. Se vor monta borduri noi și ulterior se vor amplasa pavele pe tronsonul de la sediul poliției până la grădinița din satul Voinești.(C.D.)